Waarom Bloemheuvel Letselschade?

Er zijn veel bureaus en advocaten op het gebied van de belangenbehartiging bij letselschade actief. Bloemheuvel Letselschade onderscheidt zich als jong bedrijf met een karrenvracht aan ervaring door het woord begeleiding niet als een loze kreet te zien. Die begeleiding kan op vele momenten en terreinen plaatsvinden en kan zich uitstrekken van hulp en advies bij het invullen van allerlei formulieren tot -in een enkel geval- bijvoorbeeld samen met het slachtoffer op stap gaan om instanties, medici enzovoort te bezoeken.

Is persoonlijk contact gewenst in het kader van uw zaak (en dat is bij letselschaderegeling al snel het geval) dan wordt u in principe altijd thuis bezocht. Op uw verzoek kan dit natuurlijk ook een andere locatie zijn.

BLOEMHEUVEL LETSELSCHADE; KLEIN ÉN FIJN!

De missie van Bloemheuvel Letselschade is even eenvoudig als doeltreffend. Het behartigen van belangen en het begeleiden van letselslachtoffers. Hierbij is de insteek om daar waar mogelijk te proberen het functioneringsniveau te bereiken van voor het moment waarop het letsel werd opgelopen. Wat daarbij uiteindelijk niet blijkt te lukken dient in financiële zin gecompenseerd (dus verhaald) te worden.

Dat is té belangrijk werk om routinematig af te doen. Ieder mens is immers anders en wat misschien nog wel belangrijker is, ieder mens reageert anders.

Daarom blijft Bloemheuvel Letselschade bewust klein. Voor zaken die integraal door ons behandeld worden, heeft u dossierinhoudelijk altijd te maken met Ed Bloemheuvel zelf. Voordeel is dat er net zo veel en vaak aan uw zaak gewerkt kan worden als door u en Bloemheuvel Letselschade gewenst of noodzakelijk wordt gevonden.

Ook voor de continuïteit van behandeling van uw kwestie is gezorgd. Ed Bloemheuvel is immers ook een mens. Om die continuïteit te waarborgen en voor zaken met een zeer specialistisch karakter werkt Bloemheuvel Letselschade samen met zeer gerenommeerde marktpartijen, die er op zijn geselecteerd om dezelfde hoge mate van kwaliteit te leveren als die Bloemheuvel Letselschade voorstaat.

NIET ONBELANGRIJKE SERVICE!

Wij hebben ook oog voor zaken die niet direct op het gebied van het verhalen van schade liggen. Zo kan bijvoorbeeld assistentie verleend worden bij het goed geregeld krijgen van uitkeringen uit ongevallenpolissen. Een aspect dat vaak blijft liggen en waardoor men vooral bij de ernstiger letsels ten onrechte verstoken blijft van in de regel zeer noodzakelijke uitkeringen. In het geval waarin Bloemheuvel Letselschade optreedt als integrale belangenbehartiger is deze service gratis.

Voor slachtoffers die niet kunnen verhalen maar wel blijvend letsel opgelopen hebben is het zeer aanbevelenswaardig om altijd contact op te nemen met Bloemheuvel Letselschade. De juiste weg is immers snel gewezen en hulp en/of begeleiding vaak gewenst! In dit soort zaken (assistentie bij het verkrijgen van uitkeringen uit ongevallenpolissen bij geen verhaalbare schade) spreken wij in onderling overleg een eventueel honorarium af.

Print deze pagina

Algemene voorwaarden | Disclaimer | BTW NL001320870B78 | KVK 08180303